Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εργάτες του Φωτός!

Τι είναι το Φως;

Το Φως είναι μια μορφή συνείδησης. Είναι η αιώνια ενέργεια, η οποία συνδέει τα πάντα στο Σύμπαν. Είναι συντεθειμένο από ανώτερες δονητικές συχνότητες. Το Φως είναι η άνευ όρων Αγάπη.

Κατά καιρούς, φωτισμένες ψυχές ενσαρκώνονται στη γη, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να προχωρήσει προς μια καλύτερη εποχή...

«Εργάτες του Φωτός»

Φωτισμένες ψυχές με ξεχωριστές ικανότητες, που έχουν ενσαρκωθεί εθελοντικά, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να θεραπευτεί από τις επιπτώσεις του φόβου...


Οι ψυχές αυτές αφυπνίζονται σιγά-σιγά, ξεφεύγοντας από τον φαύλο κύκλο των επιθυμιών για «υλικά αγαθά», που διακατέχει τον κόσμο μας. Συνειδητοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρίσματα με τα οποία είναι προικισμένες (τηλεπάθεια, δύναμη της σκέψης, θεραπευτικές ικανότητες κ.α.), ζουν και κινούνται με αγάπη και φως και μέσω της διδασκαλίας, της θεραπείας, της προσευχής, της συγγραφής, του δημόσιου λόγου και πλήθος άλλων τρόπων, προσπαθούν να επηρεάσουν και τους συνανθρώπους τους να κάνουν το ίδιο.

Συνειδητοποιούν, ότι η αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους να νοιώσουν την πραγματική έννοια της αγάπης και να τους μάθουν να αγαπούν, αφού γίνουν πρώτα οι ίδιες φωτεινά παραδείγματα ανιδιοτελούς αγάπης...

Οι ψυχές αυτές ενώνονται με άλλες αφυπνισμένες ψυχές «εργατών του φωτός» ανά τον πλανήτη και δημιουργούν θετική ενέργεια, που επηρεάζει τον πλανήτη και ολόκληρη την ανθρωπότητα, με σκοπό να φέρει ευτυχία και αρμονία στις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους και στη σχέση τους με τον πλανήτη Γη.

- ότι οι ενσαρκώσεις των φωτισμένων αυτών ψυχών έχουν εντατικοποιηθεί τις τελευταίες δεκαετίες και ότι ένα μεγάλο κύμα των «εργατών του φωτός» είναι πάνω από 30 ετών, έχοντας έρθει εθελοντικά, για να βοηθήσουν την προετοιμασία για την «πνευματική αναγέννηση», που πολλοί τοποθετούν γύρω στο 2012.

- ότι το 11:11 είναι σημαντικός αριθμός, που λειτουργεί ως αφύπνιση για αρκετές φωτισμένες ψυχές, που αρχίζουν να το παρατηρούν συνέχεια γύρω τους, λες και όλα τα ρολόγια έχουν «κολλήσει» σε αυτή την ώρα.

- ότι πολλές από τις ψυχές που έχουν επιστρέψει ως εργάτες του φωτός ζούσαν στην Ατλαντίδα και ανήκαν στα «παιδιά του Νόμου του Ενός».
Είστε και εσείς ένας εργάτης του Φωτός, εάν:

- αναλαμβάνετε ελεύθερα το κάλεσμα, ώστε να θεραπεύετε συνανθρώπους σας.
- πιστεύετε ότι πνευματικές μέθοδοι, μπορούν να θεραπεύσουν οποιαδήποτε κατάσταση.
- είχατε ή έχετε μυστικιστικές εμπειρίες, όπως ψυχικά προαισθήματα ή αγγελικές επαφές.
- έχετε βιώσει σκληρές εμπειρίες ζωής, οι οποίες ανακατηύθηναν την σύνδεσή σας προς το θείο.
- θέλετε να θεραπεύσετε την ίδια σας την ζωή, σαν ένα πρώτο βήμα για να θεραπεύσετε τον κόσμο.
- νιώθετε υποχρεωμένοι να γράψετε, να διδάξετε ή να συμβουλεύσετε σχετικά με τις θεραπευτικές σας εμπειρίες,
και, τέλος, εάν
- γνωρίζετε πως είστε εδώ για να υπηρετήσετε έναν ανώτερο σκοπό, ακόμα κι αν ακόμα δεν ξέρετε πως θα τον εκπληρώσετε. 

Ο εργάτης του Φωτός, είναι  μία μεμονωμένη μονάδα, η οποία διάλεξε μία συγκεκριμένη σειρά από εμπειρίες, οι οποίες θα διευκολύνουν την επιτάχυνση του καθαρισμού, της θεραπείας και του μετασχηματισμού/μετουσίωσης της βασισμένης στο φόβο παλαιάς κατάστασης συνείδησης, ως  επικρατούσα στο σύνολο της μαζικής συνειδητότητας. 
Με άλλα λόγια, ήρθατε εδώ για να κάνετε την διαφορά στον κόσμο. 
Προϋπήρχατε της συγκεκριμένης ενσάρκωσης και θα συνεχίσετε να υπάρχετε και μετά απ' αυτήν. 
Η μνήμη προηγούμενων ενσαρκώσεων και εμπειριών είναι προσωρινά καλυμμένη από ένα πέπλο, καθώς ενσαρκώνεστε σε ένα φυσικό ανθρώπινο σώμα. Η αναγκαιότητα αυτού βρίσκεται, στο ότι πρέπει να ενσωματωθείτε πλήρως και να γίνετε μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιταχύνετε τις ''αλλαγές'', προερχόμενες από τον εσωτερικό σας εαυτό. Εάν ενσαρκωνόσασταν με πλήρη συνείδηση, θα παραμένατε ένας απλός παρατηρητής και όχι μία ενεργή μονάδα.

Υπάρχει μία μεγάλη αφύπνιση και δραστηριοποίηση, που συμβαίνει στον  πλανήτη, εδώ και τώρα. Πολλοί άνθρωποι ανοίγονται στον πνευματικό τους εαυτό και αναζητούν μία κατανόηση της πνευματικής τους ατραπού. Εάν συνειδητά εστιάζετε στην πνευματική σας ευαισθητοποίηση, αυτό αυξάνει την δονητική σας συχνότητα. Η αυξανόμενη ''αφύπνιση'', η οποία συμβαίνει τώρα, μας μετατοπίζει σε μία ανώτερη διάσταση συχνοτήτων - μετατοπιζόμαστε από την 3η διάσταση προς την 5η, η ποιότητα της οποίας, είναι η άνευ όρων Αγάπη. Αγάπησε τον εαυτό σου χωρίς όρους.

Αυτή η αλλαγή των διαστάσεων ή διαφορετικά,  η μετατόπιση, έχει περιγραφεί από τους ινδιάνους Hopi καθώς επίσης και από το ημερολόγιο των Maya, όπου και οι δύο αναφέρουν ως ολοκλήρωση αυτής της ενεργοποιημένης περιόδου το έτος 2012 / 2013.

Ακόμη μία αναφορά, στην επικείμενη «πνευματική αναγέννηση», γύρω στο 2012… 



Όλοι οι εργάτες του Φωτός σε συνεργασία με τις Λεγεώνες του Φωτός θα συνδράμουν για την ελάττωση του πόνου και των δεινών που βιώνει η ανθρωπότητα ετούτη την εποχή. Έχει ζητηθεί να εντείνουμε τις επικλήσεις μας προς την Ιόχρου φλόγα και να αυξήσουμε την εστίασή μας σ' αυτό Ιερό Πυρ σε καθημερινή και ωριαία βάση.
Επίσης μας έχει ζητηθεί να μαζευόμαστε μαζί στο φυσικό πεδίο και συνειδητά να συνεργαζόμαστε με την επόμενη έκφανση του Θεϊκού Σχεδίου το οποίο ξεδιπλώνεται.

Μέσα από τις ενοποιημένες προσπάθειες των Εργατών του Φωτός σε όλο τον κόσμο, οι νέες συχνότητες της Ιόχρου Φλόγας αυξάνονται επάνω στη Γη λεπτό προς λεπτό. Αυτή η δραστηριότητα του Φωτός καθαρίζει την Γη με απαράμιλλους τρόπους, και στρώνει τον δρόμο για την επόμενη έκφανση του Θεϊκού Σχεδίου.

Μέσα από την ένωση των Φλογών της Καρδιάς μας, θα σχηματιστεί ένας ισχυρός μετασχηματιστής, ένα Δισκοπότηρο Φωτός, μέσω του οποίου το Φως του Θεού θα ρέει για να επαναδραστηριοποιήσει τα αυθεντικά πρότυπα του Θείου Πεπρωμένου που προορίζονται για την Μητέρα Γη ακόμη από την πτώση.

Κάθε χρόνο, δίχως αποτυχία, οι Εργάτες του Φωτός έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα, και το Θείο Σχέδιο έχει επιτευχθεί Θεϊκά Νικηφόρα προς όφελος όλης της ζωής επάνω στη Γη. Για άλλη μια φορά έχουμε κληθεί ώστε να ενώσουμε τις καρδιές μας, το νου και τα χέρια μας σε αυτή την σφαιρική προσπάθεια της υδρογείου.

Θα υπάρχουν διαφόρων ειδών τρόποι με τους οποίους θα μπορέσουμε να υφάνουμε την Θεϊκή Στιγμή της Φώτισής μας μέσα σε αυτή τη πλευρά του Θεϊκού Σχεδίου. Μόλις αποφασίσετε να υπηρετήσετε τον Θεϊκό Σκοπό ως εκπρόσωποι της Ανθρωπότητας και κάθε Ζωής στο πλαίσιο της μοναδικής αυτής ευκαιρίας, θα ανοίξουν οι πύλες του Ουρανού για να στηρίξουν τις προσπάθειές σας.



Εν-θυμούμενοι την Αυθεντική Πνευματική Οικογένεια

Ξανά και ξανά το Γκρουπ αναφέρει την Αυθεντική Πνευματική Οικογένεια. Για να το εξηγήσουμε αυτό θα σας πάω στην πρώτη φορά που ενσαρκωθήκαμε εδώ στον πλανήτη Γη. Το Παιχνίδι ξεκίνησε σαν ένα πείραμα για να δούμε αν θα μπορούσαμε να δούμε τον Θεό ο ένας μέσα από τα μάτια του άλλου. Υπήρχε μόνο ένας κανόνας που βάλαμε σε αυτό το Παιχνίδι: "Ελεύθερη Βούληση σε όλα τα Θέματα."

Την πρώτη φορά που παίξαμε το παιχνίδι και βρεθήκαμε στον Πινάκα Παιχνιδιού Ελεύθερης Βούλησης, ζητήσαμε από τους κοντινότερους συγγενείς μας να συμμετέχουν μαζί μας στο Παιχνίδι. Σχεδιάσαμε να χρησιμοποιείται το Κάρμα σαν ένα σύστημα που να κρατάει το σκορ στο Παιχνίδι για να χρησιμοποιείται μόνο από μας. Εξαιτίας του Κάρμα ήταν απαραίτητο για εμάς να ενσαρκωθούμε μαζί ξανά και ξανά σαν ομάδες ψυχών. Επιστρέψαμε με την ίδια ομάδα οικογένειας περίπου την ίδια στιγμή και στον ίδιο τόπο για να ενεργοποιήσουμε το Κάρμα.

Στην διάρκεια χρονικών περιόδων κάποιος θα μπορούσε να βρει διέξοδο και να καθαρίσει το Κάρμα του με την ομάδα που ήταν μαζί του. Έπειτα θα μπορούσαν να αναμειχθούν με άλλη οικογένεια και να δημιουργήσουν καρμικούς δεσμούς με αυτούς. Αυτό εξομοιώνει την φυσική ροή της ενέργειας του Σύμπαντος η οποία είναι η ενέργεια της ανάμειξης, σύμφωνα με το Γκρουπ. Στη διάρκεια πολλών ενσαρκώσεων, μπορεί να έχουμε εμπειρία πολλών πνευματικών οικογενειών στις οποίες ήμασταν αναπόσπαστο μέρος.

Τώρα το Παιχνίδι όπως ξέρουμε έχει έρθει στο τέλος του. Τώρα είμαστε στη διαδικασία εγγραφής ενός καινούριου παιχνιδιού στον Νέο Πλανήτη Γη. Αυτή είναι η νέα ενέργεια και είναι καιρός να βαδίσουμε ολικά στην καινούρια μας αληθινή δύναμη. Το Γκρουπ αναφέρεται στο "Δεύτερο Κύμα της Ενδυνάμωσης" καθώς είναι μια εξέλιξη της ανθρωπότητας από το ιδανικό του να ακολουθείτε τον αρχηγό, σε ένα καινούριο ιδανικό του να ακολουθείτε τον εαυτό σας.

Πολλοί από τον πλανήτη σας δυσκολεύονται με αυτή την νέα ενέργεια και δύναμη. Έχουμε δει πολλές φορές όταν οι ηγέτες εθνών έψαχναν να φέρουν πίσω τους παλιούς τρόπους και επέβαλαν την αρχηγία τους στους άλλους μέσω της παγκόσμιας επιθετικότητας.

Μαθαίνοντας να κουβαλάτε αυτήν την δύναμη και να προχωρείτε στην Νέα Ενέργεια, υπάρχουν κινήσεις που μπορεί να κάνει ο καθένας για να βοηθήσετε την δική σας εξέλιξη. Το πρώτο και πιο ισχυρό πράγμα είναι να επανασυνδεθείτε με την αυθεντική πνευματική οικογένεια σας. Αυτά είναι τα πρόσωπα που εν-θυμούνται ποιος αληθινά είστε ακόμα και αν εσείς δεν ξέρετε. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που συναντάτε για πρώτη φορά και τους αναγνωρίζετε αμέσως. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που περιέργως βρίσκουν τον δρόμο τους στην ζωή σας αυτή την στιγμή. Ενδέχεται να τους γνωρίσετε σε μια πνευματική συγκέντρωση ή σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών, ωστόσο δεν έχει σημασία που θα συναντηθείτε. θα συνδεθείτε αμέσως.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σας και θα επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας. Από την φύση αυτών συμβολαίων, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους θα έρθουν πίσω στην ζωή σας για λίγο για να συνδεθούν και μετά θα συνεχίσουν τον δρόμο τους. Μιας και η ελεύθερη βούληση είναι ο μόνος κανόνας εδώ, είναι πιθανότατο να το αλλάξετε αυτό και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις. Αν και σε πολλές περιπτώσεις αυτοί οι άνθρωποι θα αγγίξουν απόλυτα την ψυχή σας με το φως της Εστίας, και μετά θα συνεχίσουν την πορεία τους.





πηγές

http://www.soulmade.gr/forum/showthread.php?p=239
http://www.spiritinathens.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου