Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Μεταμόρφωση, Μετασχηματισμός. Κατανόηση, Αποδοχή, Απελευθέρωση.

Θα θέλαμε καταρχάς να σας μιλήσουμε για μια ακόμη φορά για την μεταμόρφωση που κάθε άνθρωπος, στην πραγματικότητα, βιώνει σε διάφορα επίπεδα πάνω στον πλανήτη Γη. 
Ακόμη και εκείνοι που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα σχετικά με την  διδασκαλία που εμείς διδάσκουμε ή οποιαδήποτε άλλη διδασκαλία που αφορά την μετάβαση και την μεταμόρφωση, υφίστανται σε διάφορα επίπεδα αυτή την μεταμόρφωση. 
Αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικούς τρόπους.
Αυτή η μεταμόρφωση εκδηλώνεται σε όλους με βάσανα και ταλαιπωρίες που αισθάνεστε στο σώμα σας και όλο αυτό μπορεί να σας ταράζει ή και κάποιες άλλες φορές να σας αναστατώνει. 
Όσον αφορά τα βάσανα ( και το κεφάλαιο του πόνου είναι το πιο σπουδαίο), έχουν να κάνουν με την μάχη ανάμεσα στις παλιές ενέργειες και τις καινούργιες.
Θα θέλαμε να θεωρήσετε τα βάσανα και τις ταλαιπωρίες που βιώνετε στο σώμα σας όχι κάτι το υλικό και χειροπιαστό αλλά απλά σαν ενέργειες που σας κάνουν να πονάτε και να υποφέρετε για να σας ανοίξουν δρόμους.
Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μάθετε να μιλάτε στους πόνους σας και τα βάσανά σας. Αντί να εστιάζεστε σε όλους σας τους πόνους που εκδηλώνονται στο σώμα σας, και αντί να επαναστατείτε και πολλές φορές να αποθαρρύνεστε από αυτούς τους πόνους , μιλήστε μαζί τους!
Θεωρήστε τον πόνο σαν μια ενέργεια που για μια στιγμή παρουσιάζεται σε εσάς και σας συνοδεύει στην μετάλλαξή σας. Μιλήστε του και πείτε του : αφού θέλεις να με συνοδεύσεις , θα προσπαθήσω να σε ακούσω όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται , και όπως και να έχει, εγώ σου στέλνω την Αγάπη μου αφού μόνο με την Αγάπη μου θα εξαφανιστείς, μόνο με την Αγάπη μου δεν θα μου είσαι χρήσιμος στην μετάλλαξή μου.
Είναι ανώφελο να επαναστατείτε κατά του πόνου ή απέναντι σε ένα πρόβλημα υγείας πολύ πιο σπουδαίο. Χρειάζεται απλά να κατανοήσετε την αιτία! 
Η αιτία έχει πάντα την ρίζα της σε κάποια ταλαιπωρία , αδιαθεσία, ταραχή, στεναχώρια, δυσκολία, που είναι διαφορετική για κάθε ένα από εμάς αλλά πάντα παρούσα, μια αδιαθεσία, ταραχή, δυσκολία, ταλαιπωρία πολλές φορές άγνωστη, μια άρνηση να προχωρήσουμε, μια άρνηση να κατανοήσουμε, μια άρνηση να ευθυγραμμιστούμε με τις καινούργιες ενέργειες, μια άρνηση να ανοιχτούμε , μια άρνηση να ξεχάσουμε.
Όλο αυτό γεννά και δημιουργεί μια μάχη ανάμεσα στις παλιές και τις καινούργιες ενέργειες. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί στο φυσικό επίπεδο με προβλήματα της μέσης, του αυχένα όπως πολλοί άνθρωποι παρουσιάζουν. Μην ξεχνάτε πως η σπονδυλική στήλη, το δένδρο της ζωής, ελέγχει μεγάλο μέρος των ενεργειών του σώματος για να μην πούμε όλες. Μην ξεχνάτε πως η Κουνταλίνι εκδηλώνεται στην σπονδυλική στήλη, μην ξεχνάτε πως οι ενέργειες που δεχόσαστε από το κέντρο της κορώνας στο κεφάλι περνούν και κυκλοφορούν μέσα από την σπονδυλική στήλη.
Επομένως , σε όλους όσους υποφέρουν , για όσους επαναστατούν, για όλους εκείνους που δεν καταλαβαίνουν ή που δεν αποδέχονται, τους λέμε το εξής : συνοδεύστε αυτήν την ταλαιπωρία, αυτόν τον πόνο, καταλάβετε πως ζείτε μια αναγέννηση, μια μετάλλαξη, μια μετουσίωση, για πολύ περισσότερο Φως, για πολύ περισσότερη Αγάπη.
Όταν θα έχετε ξεπεράσει κάποιο όριο , όταν θα έχετε κατανοήσει εκείνο που είναι ακόμη λίγο δύσκολο να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε , όταν θα επικεντρωθείτε , όλες εκείνες τις ενέργειες που προέρχονται από το Σύμπαν όχι μόνο δεν θα σας ταράζουν πλέον αλλά θα σας εξυψώσουν ακόμη περισσότερο.
Αυτό που ζητείτε από τους ανθρώπους , τώρα , είναι να ανεβάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την δονητική τους συχνότητα για να απεγκλωβιστούν από όλα εκείνα που τους ταράζουν, από όλα εκείνα που τους κάνουν να υποφέρουν, από όλα εκείνα που μπορούν να τους αποδιοργανώσουν, σε κάθε και οποιοδήποτε επίπεδο είναι.
Μην ξεχνάτε πως μια γέννηση είναι συχνά δύσκολη, είτε πρόκειται για την γέννηση μιας ψυχής που ενσαρκώνεται σε αυτό τον κόσμο, είτε πρόκειται για μια γέννηση που έχει να κάνει με την δονητική μετάλλαξη όπως αυτή που ζείτε καθημερινά, είτε πρόκειται για μια γέννηση σε μια νέα συνειδητότητα, αφήνοντας πίσω ότι δεν είναι πια αναγκαίο, ότι εμποδίζει το άνοιγμα της συνειδητότητας προς ανώτερα επίπεδα.
Θα θέλαμε επίσης να σας πούμε ότι οι προσευχές σας εισακούγονται, να είστε σίγουροι. Όταν ζητάτε βοήθεια και νομίζετε πως είστε εγκαταλελειμμένοι γιατί δεν σας έρχεται όπως εσείς θα θέλατε, να ξέρετε πως αυτή η βοήθεια σας έχει ήδη επιτραπεί και παραχωρηθεί. 
Η βοήθεια που δέχεστε είναι μέρος της εξέλιξής σας και της μεταμόρφωσή σας. 
Υπάρχουν περάσματα στην ζωή που δεν μπορείτε να αποφύγετε, υπάρχουν εμπειρίες που πρέπει να βιώσετε γιατί είναι μέρος της σκάλας που πρέπει να ανεβείτε και που σας πάει όλο και πιο ψηλά.
Το ίδιο είναι για όλους εκείνους που υποφέρουν και που προσεύχονται και που έχουν την αίσθηση πως δεν εισακούγονται.  Εμείς, τα αδέλφια σας του Φωτός, δεχόμαστε κάθε προσευχή που προέρχεται από την Καρδιά.
Εντούτοις ικανοποιούμε τις επιθυμίες σας και τις παρακλήσεις σας με διαφορετικό τρόπο από ότι θα επιθυμούσατε εσείς εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή.
Πολλοί από εσάς, για να μην πούμε όλοι, είστε πολύ εξελιγμένοι αυτή την χρονική περίοδο. 
Παρόλο που εσείς σκεφτόσαστε πως όλα είναι δύσκολα, στο πνευματικό επίπεδο όλα είναι πιο εύκολα. 
Θα ήταν πιο εύκολο για εσάς να αφεθείτε τελείως, να αποδεχτείτε να κόψετε όλα τα ξηραμένα κλαδιά του δένδρου της ζωής σας για να ενδυναμώσετε και να δώσετε ενέργεια σε αυτό το υπέροχο καρποφόρο δένδρο!
 
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου