Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΙ - BLUE SKIES - BLAUE HIMMELN

Στις 10.10.2010 ξεκίνησε μια παγκόσμια προσπάθεια χρήσης πνευματικών μεθόδων ως ενεργός πνευματικός ακτιβισμός εστιάζοντας για αρχή στην αλλαγή της σημερινής "πραγματικότητας" των χημικών αεροψεκασμών. 

Από σήμερα - και λόγω της συμμετοχής στην ομάδα ανθρώπων που δεν χρησιμοποιούν το facebook- η σελίδα αυτή θα φiλοξενεί το γενικό χώρο ενημέρωσης και συζήτησης μεταξύ των μελών της ομάδας μας. (Η σελίδα μας στο facebook: 

Είχα ήδη ενημερώσει πως σταδιακά θα συμπεριλάβουμε και άλλα φλέγοντα ζητήματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, πέρα από το ζήτημα των χημικών αεροψεκασμών. 

Παρακαλώ όσοι γνωρίζουν κάποια γλώσσα πέραν της αγγλικής ή της γερμανικής και θέλουν να βοηθίσουν στη διάδοση του μυνήματος μας, ας το δηλώσουν, για να έχουμε μεταφράσεις των κειμένων μας και σε άλλες γώσσες.

Επιθυμητή βεβαίως είναι και η συμετοχή σας στην έυρεση και αξιοποίηση προσθήκη υλικού που υποστηρίζει με επιστημονικές έρευνες, βίντεο ή κείμενα, την πρακτική εφαρμογή των πνευματικών μεθόδων για τη συνειδητή δημιουργία και μετουσιωση της καθημερινής πραγματικότητας μας.

Ευχαριστώ θερμά για το ζεστό αγκάλιασμα της ιδέας και την ενθουσιώδη συμμετοχή σας από την πρώτη στιγμή.

Ας γίνουμε ακόμη περισσότεροι κι ας αγκαλιάσουμε ολόκληρο τον πλανήτη μας!
 
 
Ακολουθήστε την πηγή http://creating-realities.blogspot.com/, για να συμμετάσχετε ενεργά και εσείς στην ομάδα συντονισμού για καθαρούς μπλε ουρανούς και πάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου