Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Νέα Γενιά Ανθρώπων

«Indigo» είναι τα άτομα των οποίων η Αύρα έχει μία πολύ ιδιαίτερη μπλεδίζουσα απόχρωση. «Indigo Ψυχή» σημαίνει, ότι  μέσα από αρκετές διαδρομές ενσαρκώσεων, εξελίχτηκε… απέκτησε γνώση… και έφτασε στην ανώτερη βαθμίδα συνειδητότητας. Οι Ψυχές αυτές έχουν συγκεκριμένο πλάνο δράσης, που ενεργοποιείται όταν γεννηθούν στη Γη και έρχονται με ιδιαίτερα χαρίσματα, για να ωθήσουν τομείς που χρειάζονται αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές, είναι απαραίτητες για την εξέλιξη του πλανήτη, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας και οι indigo ψυχές, είναι αυτές που θα τις συντελέσουν. 
Τα indigo παιδιά από πολύ μικρή ηλικία, δείχνουν μία εσωτερική σοφία και Ψυχική ωριμότητα υψηλού βαθμού.  Έχουν μία δυνατή αίσθηση του ήθους και της αγάπης. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα με το περιβάλλον και έχουν ένωση με τη Γη και το Σύμπαν. Επικοινωνούν με ευκολία με τον Πνευματικό κόσμο και βλέπουν αγγέλους και νεράιδες… Έχουν μεγάλη διορατικότητα και πολλές φορές προβλέπουν το μέλλον… Συχνά θυμούνται και τις προηγούμενες ζωές τους και έχουν πρόσβαση σε αυτές…

Τα indigo παιδιά επιθυμούν και αποζητούν, μία αληθινή επικοινωνία με τους γονείς τους και μισούν τα ψέματα. Εξάλλου είναι δύσκολο να τα κοροϊδέψει κάποιος λέγοντας ψέματα, γιατί διαισθάνονται την αλήθεια… Εκτός από την διαίσθηση, αναπτύσσουν διόραση, ενόραση, και πολύ συχνά θεραπευτικές ικανότητες. Από πολύ μικρή ηλικία, είναι φυσικοί θεραπευτές… μπορούν να θεραπεύουν εύκολα με το άγγιγμα ή με το λόγο… Σαν προσωπικότητες είναι ανήσυχες και οι ερωτήσεις τους, φέρνουν πολλές φορές σε αμηχανία τους γύρω τους, γιατί αντιλαμβάνονται τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων. Επίσης είναι ανεξάρτητα και συχνά ατίθασα και γρήγορα αποκτούν ατομική ελευθερία, καθώς βαδίζουν σύμφωνα με το πλάνο τους, χωρίς να επηρεάζονται από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Επαναστατούν εύκολα και είναι ικανά να διεκδικήσουν με σθένος το δίκιο τους, αν πιστέψουν ότι αδικήθηκαν από κάποιον, γιατί έχουν πολύ έντονη την αίσθηση της δικαιοσύνης. 
Έχουν πολύ καλή επικοινωνία με το Πνευματικό κομμάτι της ύπαρξης τους, δηλαδή με τον Ανώτερο Εαυτό τους. Μ΄αυτόν τον τρόπο παίρνουν καθοδήγηση, ώστε να ωθούνται στις σωστές επιλογές, που αφορούν το πλάνο τους. Δύσκολα ένα indigo άτομο, να συνειδητοποιήσει την αποστολή του και το έργο του πριν τα τριάντα του χρόνια. Συνήθως στην ηλικία των τριάντα ετών, απελευθερώνονται όλες οι θεραπευτικές δυνάμεις και ανθίζουν στην κυριολεξία οι Ψυχικές τους δυνατότητες…
Indigo γεννήσεις έχουν εντοπιστεί σε διάφορες ιστορικές περιόδους της Γης. Indigo παιδιά γεννιόντουσαν πάντα…  Όμως από το 1985 και μετά πλήθυναν και από το 1996 και μετά το 80% των γεννήσεων αφορούν indigo παιδιά. Οι τελευταίες indigo γενιές, είναι υπερβολικά ευαίσθητες και χρειάζονται αρκετή βοήθεια, για να βρουν τον εαυτό τους. Είναι υπερδραστήριες και αρκετά εξωστρεφείς. Τους αρέσει να δείχνουν στον κόσμο, ποιοι πραγματικά είναι και σε πολλές περιπτώσεις το κάνουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Συχνά εκδηλώνουν δύσκολη εφηβεία, με έντονους προβληματισμούς. Πολλοί indigo έφηβοι, νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό τους… νομίζουν ότι δεν ανήκουν πουθενά… νοιώθουν ξένοι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι…  Εκεί ακριβώς είναι που χρειάζονται κατανόηση και συμπαράσταση από τους γονείς, για να ανακαλύψουν ποιοι είναι και να φέρουν στην επιφάνεια, το κρυμμένο δυναμικό της ψυχής τους.
Για κάθε indigo γενιά υπάρχει μία περίοδος που ονομάζεται «σκοτεινή νύχτα της αφύπνισης». Είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος, επειδή είναι η οριστική επιστροφή του ατόμου στον εαυτό του και στην αποστολή του, για την οποία βρίσκεται εδώ και τώρα, σ΄αυτή την ενσάρκωση. Συνήθως είναι και η τελευταία του  ενσάρκωση σ΄αυτή τη διάσταση της ύλης.            Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη παγίδες, δυσκολίες, προβλήματα  διαφόρων ειδών, αρρώστιες, απώλειες αγαπημένων ανθρώπων… δηλαδή ανατροπές σε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν γνώριμο και δεδομένο… Όταν ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος, το άτομο έχει μάθει επιτέλους να εμπιστεύεται και να διαχειρίζεται τις ψυχικές του δυνάμεις χωρίς να ξαφνιάζεται, και χωρίς να τις φοβάται…
Λειτουργεί καθαρά και διαισθητικά και εδραιώνει την  επαφή του με τις άλλες διαστάσεις, κατανοώντας τα παράλληλα επίπεδα της πραγματικότητας… Αποκτά μία αληθινή επίγνωση για τη φύση του χρόνου και συντονίζεται με τη Θεϊκή συγχρονικότητα και την καθοδήγηση του Ανώτερου Εαυτού του… Συγχρόνως αποκτά επίγνωση των θεραπευτικών του δυνατοτήτων και τις αξιοποιεί συνειδητά στο έπακρο.   

Τα indigo παιδιά είναι οι «Πύλες» για τις κατερχόμενες ψυχές της επόμενης βαθμίδας, δηλαδή των «Κρυσταλλικών παιδιών».       Από το 2000 περίπου και μετά, έχουν αρχίσει ήδη να γεννιούνται Κρυσταλλικά παιδιά. Οι Κρυσταλλικές Ψυχές έρχονται πάντα οικιοθελώς, επειδή έχουν ολοκληρώσει την πορεία τους στις αστρικές διαστάσεις.
Γεννιόνται από μήτρες γυναικών που έχουν αποκοπεί από τα καρμικά τους κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής, άρα δεν έχουν να επιλύσουν θέματα καρμικού περιεχομένου με τους γονείς τους. 
Οι μήτρες αυτών των γυναικών που θα δεχθούν να φέρουν αυτές τις ψυχές, είναι μήτρες indigo ψυχών. Τα Κρυσταλλικά παιδιά από μωρά ακόμα, εκπέμπουν  ηρεμία και γλυκύτητα και στα μάτια τους καθρεφτίζεται μία ανώτερη διάνοια. Όταν σε κοιτάζουν κατάματα, έχεις την αίσθηση ότι μπορούν να δουν τα βάθη της Ψυχής σου…
Μπορούν και εισχωρούν στον πυρήνα των άλλων Ψυχών, βοηθώντας τες να ενεργοποιήσουν και το δικό τους πλάνο ή την αποστολή τους που δεν θυμούνται. Τα χαρίσματα και τα ταλέντα τους είναι σε μεγαλύτερη έκταση από τα indigo παιδιά. Από πολύ μωρά δημιουργούν κώδικα επικοινωνίας με τους γονείς τους και μπορούν να επικοινωνούν τηλεπαθητικά μαζί τους.  Από τη φύση τους είναι χαρούμενα, χαμογελαστά και ανοιχτά προς τους άλλους. Έχουν έμφυτη αγάπη και συμπόνια, και γι΄αυτό ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμα να βοηθήσουν κάποιον που έχει ανάγκη.
Τα Κρυσταλλικά παιδιά έχουν μέσα τους την αγνή αγάπη, είναι η ίδια η Αγάπη ενσαρκωμένη… είναι σαν μικροί, ζωντανοί, Φωτοδότες που φωτίζουν με την αγάπη και το εσωτερικό τους φως, ότι υπάρχει γύρω τους…  Επίσης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα με τα ζώα, τα φυτά, τη φύση, τον πλανήτη ολόκληρο…Έχουν ανάλογη δομή DNA ώστε να είναι ανθεκτικά στις αλλαγές που θα επικρατήσουν στον πλανήτη, τα επόμενα χρόνια.  Έχουν πιο ανεπτυγμένο το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου τους, και επικοινωνούν συνειδητά με τις άλλες διαστάσεις και τον Πνευματικό κόσμο. Έχουν άμεση επαφή με τον Ανώτερο εαυτό τους, και έχουν πλήρες δομημένο το φωτεινό τους σώμα.

 Εντονά χαρακτηριστικά τους, όπως έχουν καταγραφεί:

1. Έρχονται στον κόσμο νιώθοντας σαν βασιλιάδες και συχνά συμπεριφέρονται ανάλογα.
2. Έχουν την αίσθηση ότι «τους αξίζει να βρίσκονται εδώ» και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν αισθάνονται το ίδιο.
3. Έχουν συναίσθηση της αξίας τους και συχνά δίνουν στους γονείς να καταλάβουν «ποιος είμαι εγώ».
4. Έχουν πρόβλημα όταν κάποιος προσπαθεί να ασκήσει επάνω τους απόλυτη εξουσία (χωρίς να παρέχει εξηγήσεις ή δικαίωμα         επιλογής).
5. Ορισμένα πράγματα απλώς αρνούνται να τα κάνουν. Για παράδειγμα, δυσκολεύονται πολύ να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.
6. Τους δημιουργούν εκνευρισμό τα συστήματα που περιέχουν κάποιο τελετουργικό και δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.
7. Συχνά επινοούν δικούς τους, καλύτερους τρόπους, για να κάνουν ορισμένα πράγματα, τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο. Σαν αποτέλεσμα, δίνουν την εντύπωση ότι «τα βάζουν με το σύστημα» ή ότι είναι αντικομφορμιστές απέναντι σε κάθε σύστημα.
8. Εμφανίζονται ως αντικοινωνικά άτομα, εκτός αν βρίσκονται με ομοίους τους. Αν δεν υπάρχουν γύρω τους άνθρωποι που να πουν τον κόσμο όπως εκείνα, μπορεί να γίνουν εσωστρεφή και να νιώσουν ότι δεν τα καταλαβαίνει κανείς. Σε πολλές περιπτώσεις το σχολείο τούς φαίνεται δυσβάσταχτο από κοινωνικής πλευράς.
9. Δεν ανταποκρίνονται σε μεθόδους πειθάρχησης που βασίζονται στην ενοχή όπως πχ. «αλίμονό σου όταν γυρίσει σπίτι ο μπαμπάς και δει τι έκανες!».
10. Δεν ντρέπονται να σου πουν τι χρειάζονται.
 
Έχουν μεγαλύτερη συλλογικά συνείδηση και έχοντας περάσει από το «Εγώ» στο «Εμείς», θα αγωνίζονται κατά των παλαιών αρχών, που μαστίζονται από ενέργειες γεμάτες ανταγωνισμό, απληστία,  και έλλειψη αγάπης… Θα εγκαταλείψουν το Πατριαρχικό πρότυπο και θα περάσουν στο Μητριαρχικό, που είναι πιο ισορροπημένο και έχει μέσα του και τις δύο αρχές, τη θηλυκή και την αρσενική… Γενικότερα θα φέρουν ισορροπία ανάμεσα στη θηλυκή και την αρσενική ενέργεια, γιατί θα μπορούν να λειτουργούν και με τις δύο ταυτόχρονα.
Θα γίνουν «Δάσκαλοι» που θα επηρεάσουν με το έργο τους, μεγάλη μερίδα ανθρώπινων ψυχών, οδηγώντας τες σε αφύπνιση… Η επόμενη κάθοδος Κρυσταλλικών παιδιών, θα γίνει από μήτρες Κρυσταλλικών γυναικών. Οι γεννήσεις αυτών των ακόμα πιο εξελιγμένων και αφυπνισμένων, ως προς το έργο τους Κρυσταλλικών Ψυχών, θα αποτελέσει την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, όπως το γνωρίζουμε μέχρι τώρα…θα είναι η Υπέρ-εξελιγμένη γενιά της «Νέας Γης»… Η πορεία μας προς αυτή  την εξέλιξη, έχει ήδη αρχίσει…!

Τα ίντιγκο παιδιά ήρθαν για να δώσουν στην ανθρωπότητα, κίνητρα να παλέψουμε με την παλιά ενέργεια και να απομακρύνουμε πρότυπα, είτε θρησκευτικά, είτε κοινωνικά, είτε ακόμα και οικογενειακά.
Τα παιδιά ίντιγκο είχαν εσωτερική αφύπνιση, η οποία δυστυχώς τα εγκλώβισε σε ένα "μοναχικό" κόσμο, και πολύ λίγα από αυτά κατάφεραν να βρεθούν σε ισορροπία με τον εαυτό τους.
Οι γονείς τους τα αποδέχθηκαν σαν "ελαττωματικά" και προσπάθησαν να τα βοηθήσουν "να προσαρμοστούν"! Αυτό τα έφερε σε αντιπαλότητα με τον ίδιο τους τον εαυτό, τον οποίον θεώρησαν "προβληματικό" και προσαρμόστηκαν σε μια άσχημη πραγματικότητα, που τους απέκλεισε κάθε πνευματική εξέλιξη.
Η γενιά των ίντιγκο "χάθηκε"...έτσι για να μας θυμίσει ότι υπάρχει μεν το θεϊκό σχέδιο, αλλά υπάρχει και η ελεύθερη βούληση...
Κανείς πνευματικός διδάσκαλος δεν θα επέμβει στην διαδρομή της ψυχής που έχει σαν σκοπό "να θυμηθεί" και να εξελιχθεί μέσα από την εμπειρία της 3ης διάστασης.

Η γενιά των ίντιγκο μας έχει δώσει όμως και κάποια παιδιά, που βρήκαν το μονοπάτι τους από νεαρή ηλικία και κατάφεραν να "επικοινωνήσουν" με τις πνευματικές σφαίρες. Πήραν σαφή μηνύματα και μπορούν σήμερα να εκδηλώνουν φως και αγάπη!
΄Ηταν εκείνες οι "σταθερές" ψυχές που είχαν όραμα και δεν "επέτρεψαν" στο περιβάλλον τους να τους κάνει να αλλάξουν πορεία. Αυτά τα παιδιά ίντιγκο είναι σήμερα ενήλικες! Και ξεχωρίζουν από την σοφία και την αγάπη που εκπέμπουν!
Είναι αυτοι που προετοίμασαν την κοινωνία να αποδεχτεί τα κρυστάλλινα παιδιά που είναι η "γενιά των παιδιών-δασκάλων".

Για να υποδεχθεί η ανθρωπότητα τα κρυστάλλινα παιδιά έπρεπε να ανοίξουν τον δρόμο τα παιδιά ίντιγκο.

Τα κρυστάλλινα παιδιά είναι δάσκαλοι από μικρή ηλικία. Δεν επιτρέπουν επεμβάσεις και αφυπνίζουν το περιβάλλον στο οποίο γεννιούνται. Είναι τα παιδιά που "βλέπουν", "ακούν", "νιώθουν" από μικρή ηλικία, τα λόγια τους είναι σοφά, είναι δυσανάλογα σοφά για την ηλικία τους, και αποδέχονται την ψυχή και την διαδρομή της με μία φυσικότητα που εκπλήσσει.
Μιλουν και ενδιαφέρονται πολύ για τους κρυστάλλους, για τα ενεργειακά συστήματα, για τα οράματα, για τα μηνύματα. ΄Εχουν σαφή προορισμό, που τον ξέρουν και τα ίδια.
Δεν χάνουν χρόνο με παιχνίδια, ούτε με άλλες ασχολίες της ηλικίας τους, αλλά δεν είναι απομονωμένα, γιατί τραβούν τους συνομηλίκους τους σαν "μαγνήτης".
Σε πολύ νεαρή ηλικία έχουν γνώσεις που για άλλους ανθρώπους μπορεί να κρατήσει χρόνια. Είναι σχεδόν όλα πχ. σε ηλικία 19-20 ετών Reiki-Masters (σου φέρνω ένα απλό παράδειγμα, για το ρέικι, δεν αποτελεί ένδειξη όμως)
Δεν τα ξεχωρίζεις από την ευφυΐα τους, αλλά από την σοφία τους. Συνήθως όλα έχουν "ανώτερες" επικοινωνίες και δεν ντρέπονται να το δηλώσουν. Δεν τα ενδιαφέρει -σε αντίθεση με τα ίντιγκο- να γίνουν αποδεκτά από το περιβάλλον, αλλά δεν απομονώνονται από αυτό. Ζουν και συνυπάρχουν αρμονικά και με άτομα που μπορεί να μην τα καταλαβαίνουν, αλλά τα θαυμάζουν.
΄Εχουν συνήθως "υπηκόους" (με την καλή έννοια), ανθρώπους που τους ακολουθούν, ακόμα και αν δεν γνωρίζουν. Υπάρχει μαγνητισμός στην ομιλία τους, ορθότητα στην σκέψη, και ξεκάθαρη δήλωση του θεϊκού, σ' αυτά τα παιδιά.

Η συμβουλή μου, για το πως συμπεριφερόμαστε σ' αυτά τα παιδιά είναι: Δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια να συμπεριφερθούμε αλλιώς, απ' αυτό που χρειάζονται.
Απλά, μην θεωρούμε ότι τα κρυστάλλινα παιδιά δεν θα είναι παιδιά.
Η σοφία και η γνώση είναι γι' αυτά οικεία θέματα, όμως η "υλική" ηλικία τα κάνει να θέλουν να δοκιμάσουν και να τεστάρουν το εγώ τους. Κανείς και τίποτα όμως δεν μπορεί να τα αποπροσανατολίσει. ΄Εχουν χαραγμένη πορεία και την ακολουθούν, ακόμη και αν κάνουν πράγματα που για τους γονείς δεν συμβαδίζουν με την πνευματικότητα!!!
Ψάχνουν πάντα να βρουν τους ενήλικες ίντιγκο και συνδέονται μαζί τους με ψυχική επαφή, γιατί γνωρίζουν ότι είναι η αρχή...
Η σχέση τους μαζί τους μπορεί να είναι φιλική, ή ακόμα και ερωτική. Αισθάνονται έλξη και βαθιά αναγνώριση μεταξύ τους και τους συνδέει κοινή πορεία.

Οι ενήλικες ίντιγκο αποτελούν "φάρο" για τα κρυστάλλινα παιδιά που τους δίνει φως για την διαδρομή που γνωρίζουν ότι θα διανύσουν.
Τα κρυστάλλινα παιδιά αποτελούν "υπηρεσία" για τους ίντιγκο ενήλικες, γιατί γνωρίζουν για την διαδρομή τους και τα διευκολύνουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου